ΠΡΟΣΒΑΣΗ

ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

Με αυτοκίνητο

Ο πιο σύντομος δρόμος από την Αθήνα με απόσταση 411 χλμ. είναι μέσω της γέφυρας Ρίου Αντίρριο με μέση διάρκεια ταξιδιού 4 περίπου ωρών.

Με λεωφορείο
Από Αθήνα προς Ιωάννινα και αντίστροφα, εκτελούνται καθημερινά 10 δρομολόγια ΚΤΕΛ με διάρκεια 5.5 περίπου ωρών.
Τηλέφωνα επικοινωνίας ΚΤΕΛ Ιωαννίνων: (30)26510 83071 ktelioannina.gr.

Με αεροπλάνο

Η διαδρομή με αεροπλάνο από την Αθήνα προς την πόλη των Ιωαννίνων και αντίστροφα, γίνεται με 2 καθημερινές πτήσεις μέσω Ολυμπιακής Αεροπορίας/Aegean Air Lines Sky Express Airlines που διαρκούν 1 ώρα και 5 λεπτά. olympicair.com, skyexpress.gr

ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Με αυτοκίνητο
Από Θεσσαλονίκη η απόσταση είναι 258 χλμ. μέσω Εγνατίας με μέση διάρκεια ταξιδιού 2.5 περίπου ωρών.

Με λεωφορείο
Από Θεσσαλονίκη προς Ιωάννινα και το αντίστροφο εκτελούνται καθημερινά κατά την χειμερινή περίοδο 4 και κατά την θερινή 6 δρομολόγια με διάρκεια 4 περίπου ωρών. Τηλέφωνα επικοινωνίας ΚΤΕΛ Ιωαννίνων: (26510) 26286

Με αεροπλάνο
Η διαδρομή με αεροπλάνο από την Αθήνα προς την πόλη των Ιωαννίνων και αντίστροφα, γίνεται με 2 καθημερινές πτήσεις μέσω Ολυμπιακής Αεροπορίας και Aegean Air Lines που διαρκούν 1 ώρα και 5 λεπτά.
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: (25610) 26218, 23120

Μπορείτε να βρείτε τη διαδρομή στον χάρτη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΑΣ

Μπαίνοντας στην πόλη των Ιωαννίνων, βρίσκεστε τη λεωφόρο Δωδώνης. Την ακολουθείτε κατά μήκος και συνεχίζετε περνώντας την κεντρική πλατεία με την Περιφέρεια Ηπείρου στα αριστερά σας και πιο κάτω το Ρολόι στα δεξιά σας. Συνεχίζετε ευθεία στην οδό Αβέρωφ πλέον (συνέχεια της Δωδώνης) και ακριβώς στην πύλη του κάστρου που θα δείτε στα δεξιά σας σας υπάρχει μία πιάτσα ταξί. Στρίβετε αριστερά και σε 10 μέτρα θα βρείτε το Hotel Antique στα αριστερά σας.

 

Στην παρακάτω εικόνα μπορείτε να βρείτε διαθέσιμα σημεία parking γύρω από το ξενοδοχείο μας.